El Critèrium Anna Sanchis, la prova popular del Circuit Ricardo Tormo, es disputarà el 30 de juny

Enguany Bicircuit passa a denominar-se 'Critèrium Anna Sanchis' en honor i com a homenatge a la millor ciclista valenciana de tots els temps, sis vegades campiona d'Espanya entre moltes altres victòries. És la primera prova que se celebrarà al festival de ciclisme de les 24 Hores Cyclo Circuit en el circuit del mundial de Moto GP, Ricardo Tormo de Xest, el dissabte 30 de juny a les 08:45 hores.

La marxa cicloesportiva tindrà 60 quilòmetres, 15 voltes a tot gas. Serà una cursa popular amb trofeus als primers de cada categoria: absoluta, fèmines, sènior, màster 30, màster 40, màster 50 i màster 60, que seran lliurats en el mateix calaix que als campions del Mundial de motos.

150 participants màxim, homes i dones, de totes les condicions, edats i categories competiran per ser el primer de la general o ser el vencedor en la seua categoria en este mític circuit. Altres intentaran no ser doblats. Tots i totes viuran una increïble experiència en un circuit que oferix la màxima seguretat i unes instal·lacions sense igual amb tots els serveis necessaris: pàrquing, vestuaris, dutxes, grades, equip mèdic, restaurant ... I a més rebran com a obsequi una samarreta Castelli 24h Cyclo Circuit valorada en 25 €. Opcionalment es podrà adquirir el mallot Kelme amb logos de les 24hcyclocircuit.

El Critèrium Anna Sanchis serà una cursa popular ràpida, espectacular i molt competida en la qual podran córrer junts federats i no federats. Amb multitud de seguidors i públic animant als participants en tot moment des del pit line i la grada als quals aplaudiran quan els guanyadors de les diferents categories pugen al mític podi del Circuit.

En acabar hi haurà un esmorzar per a tots els participants al pàdoc i l'espectacle continuarà en les 24 hores. Els inscrits al Critèrium Anna Sanchis també podran participar gratuïtament amb el seu dorsal al 'Pedalea en el Circuito con Guti by Btwin'.

 

Més informació a www.24hcyclocircuit.com i al facebook 24hcyclocircuit


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017