L'exciclista suís Alex Zülle estarà a Olocau en la II Marxa Cicloturista 0.17 Arranca en Llanta

El proper diumenge 16 de setembre es disputarà la segona edició de la Marxa Cicloturista 0.17 Arranca en Llanta a la localitat d'Olocau (València) que comptarà amb la participació, com a convidat especial, de l'exciclista suís Alex Zülle, vencedor de dos Vuelta a España (1996 i 1997), i un Mundial contrarellotge en 1996. All costat d'ell rodaran l'ex nedador paralímpic Ricardo Ten, actualment campió del món de ciclisme en pista adaptat, i Maurice Eckhard, campió de la Copa del món en 2014.

Així mateix, altres exprofessionals i amants del ciclisme no es perdran esta cita com José Enrique Gutiérrez, Iván Herrero, Javier Benítez, Carlos Damian, José Salvador Sanchis i David Bernabeu. El món del futbol també estarà present amb els exfutbolistes del València CF, David Albelda, Paco Camarasa i Fernando Giner.

La marxa partirà des de l'Ajuntament d'Olocau, a les 08.30 hores, i constarà d'un recorregut curt de 63 quilòmetres que finalitzarà a Gàtova i un altre llarg de 135 quilòmetres que acabarà al mateix lloc de l'eixida. Completen el recorregut les localitats de Nàquera, Marines Viejo, Gàtova, el Pic de l'Àguila, port de muntanya de segona categoria, s'endinsarà en la província de Castelló i passarà per Altura i l'Alt de Monte Mayor, també de segona categoria, i tornarà de nou a la província de València passant per les Alcublas i finalitzarà a Olocau.

Durant el transcurs del recorregut hi haurà tres llocs d'avituallament (dos sòlid/líquid i un altre només de líquid) perquè els participants es puguen hidratar i nodrir durant la prova. Així mateix, una vegada finalitzada tots els assistents disfrutaran d'una gran paella oferida pel consistori local.

Tots els que vulguen recollir el seu dorsal amb antelació podran fer-ho el dissabte 15, des de les 16:00 a 20.30 hores, o el diumenge 16 des de les 7:00 a 08:10 hores a la plaça de l'Ajuntament de la localitat. A més, si hi ha algun endarrerit podrà inscriure's fins i tot el mateix diumenge 16 fins a les 08.10 hores.

La segona edició de la Marxa Cicloturista 0.17 Arrenca en Llanta és un esdeveniment esportiu organitzat pel Club Ciclista Demarrage Valencia, organitzador de la Volta a la Comunitat Valenciana - Gran Premi Banc Sabadell, pensat per disfrutar al màxim del ciclisme i rodar en la millor companyia juntament a grans figures de l'esport, ciclistes i amants del ciclisme.

 

Més informació: https://www.demarragevalencia.com/marcha-0-17-arranca-en-llanta

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017