La Titánica torna al calendari de marxes cicloturistes el pròxim 16 de setembre

Després de no celebrar-se el 2016, la Titánica torna, el pròxim 16 de setembre de 2017 amb eixida i arriba a Marina d'Or - Oropesa, al calendari de marxes cicloturistes. L'organització ha preparat dos rutes, la llarga de 152 km exigent amb tres ports de Primera, i la curta de 126 km amb dos ports de Primera. També hi haura una altra variant de la curta, de 110 k. amb un port de Primera.

Hi haurà quatre eixides per a la llarga cada mitja hora amb mitjanes previstes de 22, 25, 28 i 31 km/h. Per tant a la inscripció cal assenyalar la mitjana que el participant crega que vaja a realitzar. La curta està prevista per als que vagen a fer una mitjana entre 19 i 25 km/, sent les eixides a les 8:00 i 8:30 hores depenent la mitjana a fer.

"Amb este format aconseguim donar més seguretat i un millor servei a tots els participants i que la distància entre el primer i l'últim dels participants siga raonable per a un especial control de la marxa ja que la condició física dels participants és molt diferent per diverses raons com edat, preparació, etcètera", apunten des de l'organització.

"El que volem és que tots els participants tinguen la mateixa cobertura i serveis, i es divertisquen i disfruten de la marxa segons la seua condició i forma de concebre una marxa. Hi ha qui li agrada parar i, fins i tot, dinar o qui realitzar el seu repte amb un bon temps. També hi ha qui li agrada estar envoltat de companys. Volem que la marxa siga per a qualsevol tipus de ciclista que vulga viure una jornada festiva de ciclisme, divertida, genuïna i original", apunten

 

La província de Castelló

"Una terra tan privilegiada com Castelló pel seu sol i el seu clima, la seua gastronomia i la seua infraestructura turística, el seu mar, les seues platges i les seues moltes muntanyes, els seus parcs naturals i els seus paisatges espectaculars, la seua gent alegre i amable, atenta i disposada amb els foranis, mereix una gran marxa. I s'ho mereix més perquè és la província d'Espanya amb més ports i quilòmetres de carretera de muntanya, en bones condicions en la seua gran majoria. Llàstima no poder passar per Xodos pel mal estat de la carretera, agreujat per l'últim temporal. Si l'arreglen, la inclourem en properes edicions per a disfrutarde la bellesa del Parc Natural de Penyagolosa", apunten des de l'organització.

La Titánica pretén oferir un magnífic i inoblidable cap de setmana de ciclisme en família i amics en Marina d'Or, "que posarà a la disposició dels participants i els acompanyants les seues magnífiques instal·lacions i totes les seues alternatives d'oci amb unes immillorables tarifes per al l'allotjament que inclouen multitud de serveis". 

 

SEGUIX-NOS EN LES XARXES


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017