2a Setmana Ciclista Valenciana: etapes i equips participants

Entre els dies 22 i 25 de febrer es disputarà la segona edició de la Setmana Ciclista Valenciana, prova 2.2 de la UCI Europe Tour femení organitzada pel Club Ciclista Escapada.

Com en 2017, la prova constarà de quatre etapes i tornarà a recórrer les tres províncies de la Comunitat Valenciana. En total seran 29 els equips que participaran (el màxim que permet la UCI). Cada formació aportarà sis ciclistes fins a completar un pilot de 174 corredores.

Segons ha pogut saber CV Ciclisme, la primera etapa en línea –el dijous 22 de febrer- arrancarà des de Ròtova i finalitzarà a Gandia.

L’endemà divendres, 23 de febrer, la caravana ciclista es traslladarà a la província de Castelló per afrontar l’etapa entre Castelló i Vila-real. Esta segona jornada de la Setmana Ciclista Valenciana serà presentada oficialment este dimarts, 23 de gener, en l’Ajuntament de Castelló de la Plana. L’arribada de l’etapa estarà ubicada junt al Estadio de la Ceràmica, on arribaran les ciclistes després d’haver pujat el Desert de Les Palmes.

La tercera etapa tornarà a la provincia de València i unirà Sagunt amb el cap i casal, amb l’arribada situada en la mateixa plaça de l’Ajuntament de València.

Per últim, la Setmana Ciclista Valenciana conclourà, el diumenge 25 de febrer, a la provincia d’Alacant, amb una etapa en línea amb eixida i arribada a Benidorm.

Un de les novetats d’esta segona edició será la retransmissió en directe via streaming de l’última hora i mitja de cada etapa. A més, en cada arribada s’instal·larà una pantalla gegant per a que els aficionats puguen disfrutar dels últims quilòmetres.

 

Equips participants

- Alé Cipollini

- Astana Team

- Belgium Team

- Bepink

- Bizkaia Durango - Eukadi Murias

- Canyon Sram Racing

- Catema.cat

- Cervelo - Bigla

- DN Brio Frais

- Doltcini - Van Eyck Sport

- Equipe Nationale DN17 NA

- FDJ Nouvelle Aquitaine Futuroscope

- Health Mate - Cyclelive

- Hyundai Koryo Car

- Le Boulou

- Maaslandster Veris CCN

- Minsk Cycling Club

- Movistar Team

- NCC Group - Kuota - Torelli

- Parkhotel Valkenburg

- SC Michela Fanini

- Servetto Stradalli Cycle Alurecycling

- Sopela Women's Team

- Swaboladies.nl

- Team Stuttgart

- WNT Rotor 

- Top Girls Fassa Bortolo

- Trek  -Drops

- Valcar PBM


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017