Es presenta l’etapa castellonenca de la Setmana Ciclista Valenciana

A l’Ajuntament de Castelló de la Plana s’ha presentat este matí la segona etapa de la Setmana Ciclista Valenciana que unirà les ciutats de Castelló i Vila-real el pròxim 23 de febrer. En l’acte han estat presents el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, la regidora d’Igualtat, Alicia Brancal, i el director de la Setmana Ciclista Valenciana, Rubén Donet.

Tots tres han destacat la importància que suposa que la cursa arribe als aficionats de les tres províncies de la Comunitat Valenciana  per a que puguen tindre ben a prop a moltes de les millors ciclistes del món.

L’etapa, de 116 quilòmetres, partirà neutralitzada a les 2 de la vesprada des del carrer dels Columbrets de Castelló de la Plana. Després de creuar Almassora i Borriana, les ciclistes tornaran a passar per Castelló per disputar un sprint especial en el quilòmetre 42. A partir d’ahí la carrera discorrerà per Benicàssim i es pujarà el Desert de Les Palmes, port de primera categoria que es coronarà en el quilòmetre 76 de l’etapa.

Els últims 40 quilòmetres duran a les corredores cap a Almassora, Borriana i Vila-real, on estarà situada la línea de meta en el carrer Ermita, just davant de l’Estadi de la Ceràmica.

L’any passat, en la seua primera edició, Vila-real ja va acollir una etapa de la Setmana Ciclista Valenciana. En aquell cas fou la contrarrellotge per equips inicial que va servir per conéixer a les primeres líders de les diferents classificacions.

La Setmana Ciclista Valenciana, organitzada pel Club Ciclista Escapada, es disputarà entre els dies 22 i 25 de febrer i comptarà amb un total de 29 equips i 174 ciclistes. La prova reunix a molts dels millors equip del món ja que es tracta d’una carrera 2.2 de la UCI Europe Tour.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017