Vila-real presenta l'arribada de la segona etapa de la Setmana Ciclista Valenciana

A l’Ajuntament de Vila-real s’ha presentat este matí l’arribada de la segona etapa de la Setmana Ciclista Valenciana que unirà les ciutats de Castelló i Vila-real el pròxim 23 de febrer. En l’acte han estat presents el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vila-real, Javier Serralvo, la regidora d’Igualtat, Rosario Royo, i el director de la Setmana Ciclista Valenciana, Rubén Donet.

Vila-real, que l’any passat ja va ser la seu de la primera etapa de la Setmana Ciclista Valenciana amb una contrarellotge per equips, torna a apostar per l’esport de les dos rodes i, especialment, pel ciclisme femení.

L’etapa constará de 116 quilòmetres i finalitzarà en el carrer Ermita, just davant de l’Estadi de la Ceràmica on juga els seus partits de futbol el Vila-real CF.

El director de la Setmana Ciclista Valenciana, Rubén Donet, ha agraït la implicació de l’Ajuntament de Vila-real en estes dos primeres edicions de la prova i, juntament amb Serralvo i Royo, ha fet una crida a que tota la ciutat isca eixe dia al carrer a disfrutar d’algunes de les millors corredores del món.

La Setmana Ciclista Valenciana, organitzada pel Club Ciclista Escapada, es disputarà entre els dies 22 i 25 de febrer i comptarà amb un total de 29 equips i 174 ciclistes. La prova reunix a molts dels millors equip del món ja que es tracta d’una carrera 2.2 de la UCI Europe Tour.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017