Sagunt presenta l'eixida de la tercera etapa de la Setmana Ciclista Valenciana

Este divendres, 2 de febrer, s'ha presentat a l'Ajuntament de Sagunt l'eixida de la tercera etapa de la 2a Setmana Ciclista Valenciana, que tindrà lloc a la capital de la comarca del Camp de Morvedre el 24 de febrer. A la presentació van assistir l'alcalde, Quico Fernández, la regidora d'Igualtat, Maria Giménez, i Rubén Donet, president del Club Ciclista Escapada i director de la Setmana Ciclsita Valenciana

Per a l'alcalde de Sagunt, "l'esport femení en general no té massa repercussió, però a la nostra ciutat, especialment a través de l'handbol femení i la gimnàstica, es veu reconegut". Segons Fernández, "quan parlem d'esport veiem la igualtat entesa de manera integral".

Per la seua banda, Maria Giménez va aprofitar per "agrair a totes les entitats involucrades per confiar en Sagunt com a ciutat amfitriona per a l'eixida de la tercera etapa". A més, l'edil d'Igualtat va apuntar: "hem de donar suport a l'esport femení i en este cas a les ciclistes tant a escala estatal com internacional perquè, tant en la vida com en l'esport, ens queda molt per lluitar. Des de l'àrea d'Igualtat, donem suport al 100% a esta iniciativa perquè la lluita del feminisme també es troba en l'esport, món en el qual queda molt per avançar per aconseguir que siga inclusiu i igualitari per a les dones".

La tercera etapa arrencarà al migdia des de la plaça Cronista Chabret. En la seua primera part, les ciclistes faran dos voltes a un circuit que travesarà el terme de Sagunt i passarà per Faura, Quart de les Valls i Estivella abans de tornar a Sagunt, on es disputaran dos esprints especials. Després, el grup es dirigirà cap al port de l'Oronet, a 495 metres d'altitud. En el descens les corredores ja es dirigiran cap a València, on finalitzarà l'etapa de 137 quilòmetres, la més llarga de la Setmana Ciclista Valenciana de 2018.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017