L'equip femení Hyundai Koryo Car - Dstrel firma una excel·lent Volta a València Fèmines

Excel·lent és la nota que mereix l'equip femení Hyundai Koryo Car - Dstrel que entre els dies 1 i 3 de juny va participar en la III Volta a València Fèmines. Un total de nou corredores dirigides per Vicente José Vivó van prendre part en esta competició: Sara Bonillo, Sara Grañana, Ana Molina, Elena Molina, Sandra Moreno, Susana Pérez, Aitana Sanz, Isabel Ferreres i Teresa Ripoll.

L'equip es va mostrar molt actiu durant les tres etapes i, com a recompensa, tots els dies va estar present en el podi. En la primera etapa, entre València i Riba-roja, el Hyundai Koryo Car - Dstrel va ser el vencedor de la classificació per equips, a més de vestir Isabel Ferreres amb el mallot blau de les metes volants i a Teresa Ripoll amb el rosa de millor valenciana. A la segona jornada, amb eixida i arribada a Llíria, una altra corredora de l'equip, Sara Bonillo, es va enfundar el mallot blanc a la millor júnior.

Després de l'etapa final a Montcada, les tres (Ferreres, Ripoll i Bonillo) van aconseguir guanyar les respectives classificacions. Eixe dia va destacar també Susana Pérez, setena en meta i millor júnior, a banda del triomf parcial per equips del Hyundai Koryo Car - Dstrel, que a la general va ser tercer.

Al podi final de la Volta a València Fèmines va pujar Teresa Ripoll, que va acabar tercera a 1'38" de la vencedora, la navarresa Ainara Elbusto. Entre les huit millors es van col·locar altres dos corredores de l'equip: Isabel Ferreres (7a) i Sara Bonillo (8a).

 

BTT: La cadet Lucía Gómez guanya a Alcalá de Henares

La biker cadet de l'equip Hyundai Koryo Car - Dstrel, Lucía Gómez, es va imposar el passat cap de setmana al Gran Premio Excm. Ayuntamiento de Alcalá de Henares, última prueba puntuable del Open de España de XCO.

La balear va protagonitzar un gran arrencada de carrera i va marxar juntament amb Andrea Pascual, una de les aspirants al títol. Pascual va patir un trencament de cadena que va provocar que la ciclista del Hyundai Koryo Car - Dstrel marxara en solitari i aconseguira una important victòria en terres madrilenyes.

En la prova cadet masculina també va participar el biker balear del Hyundai Koryo Car - Dstrel, Raúl Gómez, que va firmar un notable dotzé lloc final.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017