Print this page
  • 07 Febrer 2017
  • 516

Sandra Alonso i Alejandro Martínez es col·loquen líders de la Copa d'Espanya de pista a Galapagar

Rate this item
(0 votes)

La selecció de la Comunitat Valenciana va finalitzar, amb 162 punts, en segon lloc a la mànega inaugural de la Copa d'Espanya de pista 2017, celebrada el passat dissabte al velòdrom madrileny de Galapagar amb la presència de 130 corredors. Només Euskadi va superar als valencians. Els bascos van sumar 294 punts, mentre que Catalunya va ser tercera, per darrere de la Comunitat, amb 144.

A nivell individual, dos valencians es van col·locar líders de la Copa d'Espanya. Van ser Sandra Alonso al fons elit i Alejandro Martínez a la velocitat elit.

El combinat autonòmic, dirigit per José Francisco Jarque i Antonio Montoro, va estar format pels elit i sub23 Alejandro Martínez, Óscar Gómez i Manuel Peñalver; les fèmines elit i sub23 Isabel Ferreres i Sandra Alonso; els júnior Enrique Gandia i Sergi Mora; les fèmines júnior Melisa Gómiz i Natalia Fenoll; els cadets Jaime Muñoz i Gerard Montoro; i les fèmines cadets Sara Grañana i Paula Soler.

Cal destacar, a banda dels lideratges d'Alonso i Martínez, els podis aconseguits a Galapagar per Manuel Peñalver, Isabel Ferreres, Paula Soler i Jaume Muñoz.

La segona cita de la Copa d'Espanya tindrà lloc el 11 de març a Tafalla (Navarra).