• 16 Gener 2018
  • 673

La selecció espanyola de pista convoca per primera vegada a la castellonenca Isabel Ferreres

La castellonenca Isabel Ferreres ha estat convocada per la selecció espanyola absoluta de pista per disputar, este proper cap de setmana, la cinquena prova de la Copa del Món absoluta de ciclisme en pista que es disputa a Minsk (Bielorússia). La ciclista de Vall d'Uxó, de només 19 anys, s'ha mostrat molts il·lusionada amb esta oportunitat.

En una entrevista publicada pel portal del Proyecto FER, Ferreres reconeix que la telefonada del seleccionador nacional li va pillar per sorpresa. "No m'esperava en absolut esta convocatòria. Per a mi suposa un impuls i un indicatiu de que, si continue treballant i millorant, puc estar ahí. L'objectiu és fer-ho bé i anar fent-me un lloc poc a poc en la selecció nacional", sosté Ferreres.

En la mateixa entrevista, la pistard de l'equip Hyundai Koryo Car confirma que participarà en la madison i en una segona prova encara per confirmar. "Sempre he sigut velocista però l'adaptació al fons, que són proves molt més llargues, ha estat molt ràpida i estic molt contenta amb els resultats. Per a este 2018 l'objectiu que em marque és fer un bon paper a l'Europeu sub'23 de pista. Vull agafar experiència per poder progressar i, a mitjan termini, estar en competicions internacionals", diu Ferreres, que actualmente lidera la Copa d'Espanya de pista després de les puntuables de València i Galapagar.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017