• 28 Febrer 2018
  • 500

Sebastián Mora i Alejandro Martínez participen en el Mundial de Pista que arranca hui a Holanda

Apeldoorn serà escenari a partir de hui dimecres del Campionat del Món de Pista, la cita clau de la temporada i principal objectiu dels millors pistards del planeta. Fins al proper 4 de març, la flor i nata del ciclisme en pista s'enfrontarà al velòdrom de la ciutat neerlandesa per conquerir el mallot arc iris. I en esta missió, Albert Torres, tant en Omnium com en la prova de Madison junt al castellonenc Sebastián Mora, es postula com la principal basa de la selecció espanyola per a aconseguir-ho.

L'expedició espanyola sumarà a la famosa parella #GoTorresGoMora altres onze corredors de pista, que donaran presència al combinat nacional en la majoria de competicions del programa. Tania Calvo, Helena Casas, Joan Peralta, Pepe Moreno i l'alacantí Alejandro Martínez seran els cinc velocistes espanyols; mentre que els altres sis fondistes convocats han estat Eloy Teruel, Xavi Cañellas, Illart Zuazubiskar, Vicente García de Mateos, Ane Iriarte i Ana Usabiaga.

 

DIMECRES - 28 DE FEBRER

La competició arrcncarà el dimecres atorgant gran protagonisme a les proves per equips. Així, la quarteta masculina de Persecució, formada per Zuazubiskar, Teruel, García de Mateos i Cañellas, serà l'encarregada d'estrenar la participació d'Espanya al Mundial d'Apeldoorn entre les 14:00 i les 16:45 hores. En horari de vesprada classificatòries i les finals de la velocitat per equips masculina (Peralta, Moreno i Martínez) i femenina (Calvo i Casas) centraran l'atenció, al costat del scratch femenina, en la qual prendrà part la debutant Ane Iriarte.

 

DIJOUS - 1 DE MARÇ

Dijous arribarà el torn de la velocitat femenina, en la qual prendrà part Tania Calvo, així com del Keirin Masculí, en el qual Juan Peralta serà el representant nacional. La presència de la selecció espanya es tancarà dijous amb el scratch masculí, en què Xavi Cañellas efectuarà la seua estrena en un Mundial en categoria elit.

 

DIVENDRES - 2 DE FEBRER

Juan Peralta tornarà al Velòdrom d'Apeldoorn per a la velocitat masculina a la jornada de divendres, en què es disputarà l'omnium femení, amb la presència d'Ana Usabiaga, i la puntuació masculina, en la que serà Eloy Terul, dos vegades medalla de plata i una de bronze en esta mateixa disciplina en els Mundials, qui passe a l'acció. 

 

DISSABTE - 3 DE FEBRER

El començament del cap de setmana serà també l'arrancada de la competició per a Albert Torres, la principal basa per obtindre medalla de la selecció espanyola. El menorquí afrontarà les quatre proves que componen l'omnium amb l'ambició de lluitar per l'arc iris.

Dissabte, Tania Calvo i Helena Casas tornaran a enfundar-se el bus Inverse del combinat nacional per enfrontar-se als 500 metres femenins; de la mateixa manera que Juan Peralta, que encararà les classificatòries de la velocitat masculina.

 

DIUMENGE - 4 DE FEBRER

La jornada de cloenda dels Mundials de Pista de Apeldoorn comprendrà la disputa de les classificatòries i finals del Keirin femení, en el qual Helena Casas serà la representant espanyola, i del quilòmetre masculí, on Pepe Moreno serà l'encarregat de defensar al combinat nacional.

La jove Ane Iriarte, de 22 anys, conclourà la seua participació en el seu primer Campionat del Món amb la prova de Puntuació.

La modalitat que posarà el punt i final al Mundial d'Apeldoorn serà la sempre espectacular madison masculina, en què Albert Torres i Sebastián Mora partixen com una de les parelles favorites a l'or després d'haver-se proclamat campions d'Europa de la disciplina en 2015 i 2016. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017